Uncategorized

AlertMe kunngjør lavere priser pluss startpakke

Innovative UK Smart Home Safety and Security System AlertMe (se vår omfattende gjennomgang) har nettopp kunngjort et redusert månedlig abonnement – ned fra £ 11.99 til £ 9.99.

De har også forbedret den månedlige tekstmeldingsgodtgjørelsen fra 20 til 50. På toppen av det har de lansert et nytt “startpakke” -sett på £ 149 (det forrige settet på £ 399 vil nå bli kjent som “premium”). Starteren sendes med et knutepunkt, en bevegelsessensor og en KeyFOB, men har GPRS og batteribackup fjernet for å spare kostnader.

“Vi har forbedret verdien av det månedlige abonnementet, ved å redusere kostnadene fra £ 11,75 til bare £ 9,99 (inkludert moms), og ved å forbedre antall inkluderte tekstmeldinger fra 20 til 50. Eksisterende kunder vil se det forbedrede abonnementet i deres neste månedlige fakturering. Eventuelle ekstra tekster utover det blir deretter ladet til bare 5p.

Selvfølgelig får du fremdeles GPRS-sikkerhetskopi av bredbåndskoblingen, toveis tilkobling via e-post, helt gratis programvareoppgraderinger som nye funksjoner vises, logging av alle historiedataene dine på nettet, kundesupport mellom 9:00 og 21:00 7 dager i uken og mer .

Vi har lansert et nytt sett priset til bare £ 149 kalt Starter Kit. Dette er i tillegg til vårt originale sett som nå kalles Premium Kit og koster £ 399. Startpakken består av et knutepunkt, en bevegelsessensor og en keyfob og er optimal for alle som bor i en eller to soverom, eller absolutt alle som bare vil komme i gang med AlertMe til lavest mulig pris. Selvfølgelig kan noe av det forbedrende antallet AlertMe -tilbehør legges til.

Bortsett fra antall tilbehør, er de to andre hovedforskjellene fra premiumsettet at huben ikke inkluderer GPRS -sikkerhetskopi eller batteribackup, noe som er bra så lenge strømnettet og bredbåndstilkoblingen er rimelig pålitelig; Og det selges også på en “lønn som du går” -tariffen.

Akkurat som med forhåndsbetalte mobiltelefoner, kommer den med en “Top Up Pot”, allerede fylt med 50 tekster. Etter det koster hver tekst som sendes 15p. Når potten er tom, kan den lett fylles opp igjen med kredittrapport eller debetkort. For å forhåndsbestille startpakken, ring oss på 0845 200 2873 i dag! ”

AlertMe.com: Vår AlertMe Review: Our AlertMe Podcast

Ønsker mer? – Følg oss på Twitter, som oss på Facebook, eller abonner på RSS -feeden vår. Du kan til og med få disse nyhetene levert via e -post, rett til innboksen hver dag

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *