Uncategorized

Sonos S5 ZonePlayer Hands-On Mini Evaluation

Vi har nettopp hatt et skuespill med den nye S5 ZonePlayer (nå navngitt stykket på nytt: 5), takket være Sonos ‘UK-distributør. Se videoen nedenfor, samt sjekket ut for de nye sosiale nettverksfunksjonene som kommer i den nye programvare -applikasjonsversjonen neste uke.

Den Bose-lignende stilen til S5 er matchet av Bose-lignende akustikk. Det drar nytte av en varm støy som skjuler størrelsen, takket være den porterte subwooferen. Selv om vi ikke er så kraftig som en ZP120, regner vi med at de fleste S5 -er vil online på soverom, kjøkken og konservatorier, i stedet for å bli kjøpt på plassering av sin større bror.

I tillegg til å selge for ekstra soner for eksisterende Sonos -eiere, kan vi se S5 åpne for et helt nytt marked. Selv om Sonos er designet med enkelhet så vel som enkelhet av utnyttelse som kjerneverdier, er det trodd på en boks med ledninger så vel som høyttalere fremdeles mye for mange mennesker. Den ‘alt-i-en’ naturen til S5 gjør den ekstremt attraktiv for folk som leter etter veldig lite oppstyr.

På toppen har systemet de vanlige ZP -kontrollene – et opp/ned -volum, pluss en dempeknapp. Rundt ryggen er minijakker for hodetelefoner og, akkurat som alle andre soneplayer fra Sonos, en analog inngang. Du kan bruke denne kontakten til å mate inn en kilde til (si en DAB -radio for eksempel), slik at du kan høre på den med S5 i tillegg til å streame den til alle de andre Sonos -sonene rundt i hjemmet.

Som alltid må den aller første sonen i Sonos -konfigurasjonen være vanskelig kablet til nettverket ditt, så hvis du planlegger å starte et system med S5, vil du kreve en Ethernet -stikkontakt der du vil plassere den. I tillegg kan du koble en sonebridge til ruteren din, samt bruke den innebygde trådløse til S5 i stedet. Som vanlig har Sonos omtenksom montert 2 Ethernet -stikkontakter, så hvis du går etter det fastkoblede valget, vil du ikke være en stikkontakt i det rommet.

Et 30 sekunders blikk rundt Sonos S5 ZonePlayer

Applikasjon for sosial programvare – Vi hører den neste versjonen av Sonos -programvaren (v3.1) forfaller også på nøyaktig samme dag S5 blir tilbudt – 11. november. Oppdateringen vil gi CR200 så vel som iPod Touch / iPhone -app et nytt utseende med en skjerm med ikoner for å velge musikktjenesten din.

Den større overraskelsen er at den nye programvaren vil omfatte noen ‘sosiale nettverk’ -funksjoner. Du kan bruke Twitter -kontoen din (Facebook for å etterkomme uten tvil?) Rett fra et Sonos -system for å sende ut en rask melding fra CR200 / iPhone -appen. Med et par klikk vil du kunne avslutte en tweet som umiddelbart vil inkludere artisten din i tillegg til informasjon om soneplass. For eksempel kan du få – å lytte til Coldplay i kjøkkenområdet – så kunne legge til litt gratis tekst på slutten, kanskje gi noe sånt som – “å lytte til Coldplay på kjøkkenet, kan ikke vente med å se dem på nettet på mandag”. Disse tweets kan godt bli tagget med en lenke til Sonos for å hep dem, tilbyr selvfølgelig flere systemer.

Med Sonos forfriskende den rutinemessige sone -sorten i fjor, og tilfredsstiller kravet til en ny berøringsskjermkontroller med CR200 så vel som og nå en ‘Boom Box’ ZonePlayer med S5 er det kanskje usannsynlig at vi vil se mer ny maskinvare fra dem når som helst snart . Likevel forventer vi å se flere funksjoner lagt til systemet når Sonos konsentrerer ressursene sine på programvaren. Vi stiller spørsmål ved om vi får se noen form for økning i 65 000 sporgrensen i den nye versjonen som kommer?

Vi hører så mange som 60-70% av de britiske Sonos-individer melder seg på en betalt streamingtjeneste. Når Napster nylig droppet kostnadene til £ 5 per måned for ubegrenset gevinst tilgang til sine 8 millioner spor, kan det ikke være lenge før lagring av musikk lokalt virkelig endte opp med å være en minoritetsinteresse.

£ 349 / $ 399 S5 (nå spiller: 5) skal utgivelsen av verdensomspennende 11. november, selv om vi har fortalt at forhåndsbestillinger allerede har tatt opp mye av den aller første tildelingen. La oss forstå hva du tror på deg i kommentarene nedenfor.

Sonos at Amazon: Sonos.com: Vår Sonos Review

148 anmeldelser

Sonos lek: 5 klok trådløs høyttaler, svart/hvit
Fyller en stor plass med ren så vel som oppslukende lyd
Med dyp bass som pakker en trøkk
Streams Music Services, Music Library, Web Radio samt Podcasts

Kjøp på Amazon

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Siste oppdatering 2021-10-04 / tilknyttede lenker / bilder fra Amazon Product Marketing API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *