Home & Living

Kjøkken- og spisestue design

Med de fremmede veggene nede, gamle kjøkkenområdet fjernet, åpnet takene så vel som et mini-bad fjernet, vi kan begynne å puste igjen, faktisk så vel som figurativt! Vår astmatiske feline buster er glad for ikke lenger å bli sekvestert ovenpå. Flyt av hjemmet begynner å komme tilbake. Vi ønsket å tilbringe lang tid i området før vi tar noen form for beslutninger om store stil den delte veggen. Men det er ikke alt bortkastet: Mens vi tar disse beslutningene, har vi gått videre med avgjort mindre attraktive ting: en ny ovn samt varmtvannsbereder, så vel som ny ledning.

Å gjøre Reno gjør sakte tid til å bare se på plassen, vanligvis hva som skal til for å komme til den Eureka! øyeblikk, eller en følelse av fullstendig utmattelse, avhengig av hva som kommer først.

Nå som vi behandler et blankt lerret, kan vi arrangere kjøkken/spisestue likevel vi ønsker – eller slik tenkte vi. Vår aller første plan, som ligger i kjøkkenområdet bak trappeveggen (over), ville ha utgifter ganske mer å flytte rørleggerarbeid, samt føre til at telleren stikker ut så godt i gangen. Denne siste erkjennelsen kom da jeg gikk ned i hallen her på H & H -kontorene for å “spørre en designer” (a.k.a. Cameron MacNeil) for sine tanker om denne planen (en klar oppgave for å ha fordel). Han uttalte at det er perfekt å ha 42 ”for en Hall -passasje. Skrapeplan A.

På plan B: En mellomstor galley med en nydelig vegg med utsatt murstein samt et spisestue ved karnappvinduet med en koselig sofa, omtrent som å ha en svensk kjøkkenområde. (Jeg liker at de til og med har et ord for dette: Köksoffa!)

Jeg forestiller meg middagsmiddager som fortsetter så vel som …

Og i likhet med den tradisjonelle svenske kjøkkenområdet sofa, ekstra soveplass for gjester som bor hele natten.

I demoen fant vi ut at vi faktisk har en nydelig murvegg i kjøkkenområdet, men stygge rør fra ovenpå badet, i tillegg til en oppvarmingskanal (dekket i asbest, jeg kan legge til) folierer planen! Vi oppdaget også en gammel lommedør som hadde blitt pusset inn i veggene, en russisk mynt rundt 1950, noen baseballkort fra 1960-tallet, så vel som min favoritt, en hestesko.

Så det ser ut til at hjemmet vil diktere designet. Nå er valgene våre å flytte kanalen, samt skjule vannrørene i taket med et skott (ikke min favoritt), eller gå videre til planen C, togfliser:

Eller, som ikke klarer det, flytt ned alfabetet for å planlegge D, samt godta oppvarmingskanalen for et noe mer industrielt utseende:

Vel, du forstår hva de oppgir om de bestlagte planene …

For mer inspirasjon, se Lynda Reeves ‘renovering av kjøkkenområdet.

Fotokreditter: 1. Catherine Macintosh2. Bor osv. Oktober 20083. Hello Tiger Blog, Photography av Anna/Juniform4. Catherine Macintosh5. From Home & House Mai 2007 utgave, fotografering av Mark Olson6. Bor osv. September 2009

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *