Home & Living

Hyttedegninger

I ekte tid gikk det mye mer enn ett år med tanke på at jeg begynte å samle tankene mine, så vel som motivasjoner for hytta i hytta som du så i mitt siste innlegg. I løpet av denne tiden økte vi nesten hver helg, i tillegg til at vi bare gledet seg over getaway fra byen – å forstå landet i tillegg til å komme inn i vår egen rille av hvordan hyttelivet vårt ville være sammen.

Siden jeg vokste opp hytter, har jeg ekstremt sterke konsepter på det jeg mener er avgjørende for en tilfredsstillende opplevelse nordover. For meg handler det om koster tid utendørs – spesielt svømming, fotturer, sittende ved leirbålet i tillegg til å henge over lange rolige måltider med venner. Arriz var en hytte -nybegynner og gjaldt den med friske øyne. Etter at kostnadene så mye tid fordypet i det naturlige miljøet, var vi begge enige om at hyttestilen vår måtte handle om opplevelsen av å knytte seg til landet. Ingenting elegant eller storslått, bare grunnleggende linjer så vel som all interesse for utsikten.

Arriz har bøker samt bøker med skisser samt notater samlet med prosessen med å kartlegge designet. Dette er noen av de tidligere gjengivelsene. Opprinnelig organiserte vi i en toetasjes bygning som du ser her til venstre. I tillegg til at idealet er begynnelsen på den skrånende takstilen som hun til slutt slo seg ned på.

Tegningene til venstre er på et senere tidspunkt, punktet da vi tok en beslutning om å redusere skuret under bygningen, slik at det kan fungere som en støttestruktur. På idealet er en tidlig planløsning rett før da konseptet med en breezeway mellom fronten så vel som bakhalvdel begynte å danne seg.

Vi tilbrakte så mye tid på stedet før vi opprettet bygningen (ikke noe imot konstruksjon) at vi hver for seg etablerte en forbindelse til atmosfæren vår og falt inn som med forskjellige deler av den. Tatt i betraktning at jeg liker vannet i tillegg til arriz landet, har vi feiende utsikt over alt! Jeg er så fornøyd med hva en utmerket oppgave Arriz gjorde med å ramme ut utsikten. De er kunstverk som ligner på metoden dette vinduet fungerer som et gigantisk maleri i denne hytta som jeg liker av en av mine høyt elskede designere, Antony Todd. Trepanelet vårt er bredere og kjører horisontalt, men Inky Blues så vel som White som Todd som brukes her, vil være de avgjørende farge aksentene for oss også.

Her er en kopi av planløsningen. Å bygge fra grunnen av er en ekte high-end, siden du kan integrere ønsket listen, som omsluttende dekk, en dusj, så vel som japansk boblebad (brannoppvarmet, ingen jetfly). Lys er virkelig avgjørende også, så vi skapte mellomrommene deretter. Soverommet vil bli flekkete lys når solen stiger om morgenen så vel som når vi ønsker å spise frokost, vil dekket utenfor kjøkkenområdet være i delvis sol – perfekt for å starte dagen. Det primære oppholdsrommet så vel som soverom så vel som dusjrom er atskilt med en tapper som gjør at lys samt luft kan oversvømme plassen. Vi har brukt store bevegelige låvedører i hele for å sikre at du kan forlate hele området åpne som et woodsy loft eller produsere separate rom for privatliv. Dette vil være tilgjengelig når vi får gjester som blir over. Sluttdelen av boarealet kan stenges av ved hjelp av stabile dører på et spor i tillegg til å bli til et gjesteplass om nødvendig. Vi setter en ekstra bred skreddersydd dagseng her som vil tjene både som en ekstra-sammensatt sofa i tillegg til en seng for to.

Treovnen vil være varmekilden for hele hytta i de kalde månedene. Den sentrale plasseringen så vel som designen gjør det mulig for luftstrømmen for å sikre at ovnen varmer hele plassen. Vi undersøkte vedovner og spurte alle om vi kunne hva de trodde. Til slutt tok vi en beslutning om at den kanadiske forretningsregencen var det aller beste alternativet for å stå opp mot en kanadisk vinter i nord. Våre gode venner så vel som naboer på sjøen, Dan så vel som Diane, har også en regency (her er den bakfra). Vi forandret tankene omtrent 500 ganger om det må være mot veggen som den er, eller i midten av rommet.

Denne datamaskingenererte tegningen viser fronthøyden. De oransje “stolpene” er trær, så vel som i sannhet er det mye mye mer rundt bygningen. Den lavere strukturen til idealet er et skur som fungerer som en strukturell støtte. Vi bruker det som et studio så vel som for å lagre verktøy samt båtutstyr.

Dette er et nærbilde av skursiden av bygningen. Du kan se fra dette bildet at taket er noe slått opp. Denne stilen gir oss et høyere tak inni så vel som det også er nødvendig å tilby med snøbelastninger. Den har en subtil tonehøyde så vel som siden du teknikk hytta nedenfra, og taket ser ut til å ha den sofistikerte linjen i en Richard Neutra-stil, flat-takbygg-en inspirerende designer for oss begge.

Utsikten i FERN -dalen på baksiden er like avgjørende som utsikten foran til sjøen, men du kan se at vi har blandet solide vegger med glassvinduer. Arriz gjorde en blendende oppgave med å integrere disse to aspektene gjennom hele tiden for å sikre at interiøret er koselig, men fortsatt føles åpent så vel som luftig. Vi valgte det lysfargede metallstående sømtaket siden det viser solen i tillegg til å holde hjemmet kjølig, pluss at det ikke trenger vedlikehold. Å ta seg tid til å virkelig se på nøyaktig hvordan vi ønsker å bruke tiden vår her, i tillegg til å forstå landet intimt før vi utarbeidet planene våre har resultert i en tradisjonell skurstil som er deilig i sin enkelhet.

Ta en titt på 3. onkel der Arriz er en primær å se mye mer av arbeidet hans.

Jeg påpekte i et tidligere innlegg at vi med tanke på at vi måtte utvikle det på stylter for å få en flat plattform, vi tror på hytta som et moderne trehus. Type av en oksymoron, men jeg oppdaget noen fascinerende stiler av en tysk virksomhet kalt Baumraum.

Sjekk ut Arriz’s blogg for mye mer om bygningen så vel som stilen til hytta.

Fotokreditter: 1-2. Skisser av Arriz Hassam, Photography av Sarah Hartill 3. Antony Todd 4. Floor Plan av Arriz Hassam 5. Mafco House Publisert i Elle Design 2005 6-8. Datamaskin gjengivelser av Andy Gearing 9. Baumraum

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *