Uncategorized

Pakedge utsetter aller første trådløse-n-tak trådløs gevinst tilgang til poeng

Wi-Fi nettverksbeskyttelse beveger seg raskt mot å ende opp med å være en menneskerett, i stedet for bare en flott ting å ha.

I den skreddersydde installasjonsprogrammet som indikerer flere trådløs gevinst tilgang til poeng, som må installeres pent, samt gi en god dekning. I de siste ukene utsatte Cedia Show Pakedge en ny WAP-stil som erklærer mange første.

“Kommer snart-WAP-C3N så vel som WAP-C3G-den nye vanlige i trådløs får tilgang til poeng fra menneskene som utviklet trådløs tilgang til trådløs får tilgang til poeng. Den aller første trådløse-n-tak-trådløse får tilgang til poeng. Det aller første MIMO (multippel-in-multiple-out) antennesystemet som installerer flatt på takoverflaten. Den aller første trådløse tilgangen i taket får tilgang til poeng som bryter 28 DBM kraftutgangsbarrieren. mest rekkevidde! Den aller første “sving ned” trådløs tilgang til trådløs får tilgang til poeng for rask så vel som enkel installasjon samt vedlikehold.

pakedge.com [takk Stephen]

Ønsker mer? – Følg oss på Twitter, som oss på Facebook, eller registrer deg for RSS -feeden vår. Du kan til og med få disse nyhetene levert ved hjelp av e -post, direkte til innboksen din hver dag

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *