Home & Living

10 Sensational Small Spaces

Designer Sabrina Albanese deler 14 fantastiske rom som verifiserer mindre kan være så mye mer.

Dette Boca Raton, Florida, kjøkkenet får litt energi med tillatelse av livlige røde pendellys og spisestoler. ”Jeg brukte nøytrale toner for å skape flyt og en følelse av åpenhet. Så la jeg til farger for litt leken interesse, ”deler hun.

Fotograf: Andrea Falasca

Denne rolige mesterens ensuite ser større takket være lette toner på veggene, gulv og møbler. “Myke farger blandet med forskjellige naturlige strukturer ser ikke bare elegante ut, men føles også lett og luftig,” beskriver Sabrina. “Glasspartisjonene lar lys reise gjennom, mens de skaper en følelse av privatliv.”

Fotograf: Roberto Caruso

Sabrina brukte en strukturert geometrisk wallcovering i dette kompakte arbeidsområdet, “til å gi illusjonen av avtagende vegger.” Hun installerte deretter en flytende hylle i samme tone. “Det skaper et monokromatisk, sammenhengende følelse,” forklarer hun.

Fotograf: Roberto Caruso

I dette lille spisestuen brukte designeren minimale møbler og en lyspalett for å få plassen til å føles større og lysere. “Å male trimmen samme farge som veggen skaper subtil tekstur,” deler albanese. “Totalt sett er rommet friskt og tilfeldig sofistikert med myke naturlige strukturer av lin og ull rundt spisebordet.”

Fotograf: Roberto Caruso

“Skallet på dette soverommet er helt mørkt – veggene og draperene er en myk grafittfarge – og alle møblene og sengetøyene er lette,” beskriver Sabrina. Dette skaper illusjonen av avtagende vegger og en mye romslig atmosfære. “Sengen er også lav profil, noe som gjør at takene føles høyere,” sier hun.

Fotograf: Roberto Caruso

“Hvert møbel må ha formål i et lite boareal,” forklarer designeren. I denne lyse stuen leverer en lav-sleng seksjon, kompakt lenestol og ottomaner rikelig med sitteplasser mens de lar byens utsikt ta sentrum.

Fotograf: Roberto Caruso

Designer Sabrina viker ikke unna dristige valg, selv i små områder. Dette kontoret har et eksotisk dyre-teppe, skulpturell skrivebord og skreddersydd bokhylle med Batman-tema. “Jeg elsker å finne kreative måter å lagre bøker og stasjonære, som kitschy veggmonterte hyller,” sier hun.

Fotograf: Roberto Caruso

Små mellomrom, som dette sentrum av Toronto Powder Room, er best for å prøve ut dristigere designbevegelser. “Den speilede overflaten på denne mosaikkveggen gir en illusjon av mye mer plass,” forklarer designeren Sabrina albanese, “og de svarte dekorative aksentene skaper romantikk og drama.”

Fotograf: Roberto Caruso

“Å legge til lag med forskjellige former, farger og teksturer er avgjørende for å gi interesse for en liten plass,” deler designeren. I dette ganske sittegruppen blandet hun et skulpturelt sidebord med en svingete lenestol og plysj kast for et rikt utseende.

Fotograf: Roberto Caruso

Dette fantastiske hovedsoverommet har en frisk følelse takket være skarp hvit linjeNS, draperi og belysning. Kelly Wearstlers elegante keiserlige trellis tapet bringer inn et snev av mykt blått å binde seg inn med sengetøyet.

Fotograf: Roberto Caruso

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *