Home & Living

10 Fashionable Spaces av Anna Wintours interiørdesignere

Firma transportør og selskapsinteriør er en favoritt blant motesettet. Her deler vi noen av de vakreste interiørene fra deres første bok, Carrier og Company: Positivt elegant interiør (som har et forord av Anna Wintour selv). Se de stilige områdene som viser at luksus og levedyktighet kan fungere sammen i harmoni.

Carrier og Company Interiors rektorer Jesse Carrier og Mara Miller er kjent for sine skreddersydde og tidløse områder, men det betyr ikke at de sidesteg fet fargede farger, som den zesty sitron og Marigold aksenter i denne stuen. “For oss hedrer denne skreddersydde tilnærmingen skjønnheten i tilbakeholdenhet, gleden av den perfekte passformen og takknemligheten av dempet polering,” sier Jesse.

Denne spesielle klienten ønsket en oppdatert take på et gammelt amerikansk hus. “Vi trodde det ikke var noen bedre måte å gjøre det på enn ved å hedre – og oppdatere – tradisjonen med blått og hvitt,” sier Mara. Spisebordet føles like gammelt-møtet med sin rustikke trebase og forvitret sink-topp. Blue Stemware og Vases gjenspeiler den kule tonen i sink og fargevalg.

I dette sofistikerte rommet, håndmarbelisert tapet av Calico, en “Calla” -fakkel fra 1950-tallet, Mod Carpet av Doria Leslie Blau og et maleri av Natasha Law, fullfør utseendet. “Blandingen fungerer fordi den er så særegen og individuell, med ingenting i det hele tatt generisk. Det er det bohemsk glamour egentlig handler om, sier Mara.

I denne Hamptons stue valgte Jesse og Mara et slående tapet for å fungere som et moderne bakteppe for kundens historiske kart. “I det store og hele kommer våre klienter til oss med deres liv i deres liv så langt – stykker fra begge ektefeller som de vil hedre og bruke,” sier Jesse.

Denne konverterte loftet hadde en utfordrende oppsett. “Hjemmekontoret har en vegg som er dobbel høyde; Det leser som et bibliotek, så vi dobbeltet det med en fotografisk trompe l’oeil tapet av bokhyller av Tracy Kendall og trakk rommets lykkelige fargepalett fra ‘boken’ covers, ”forklarer Jesse.

Denne stuen manglet naturlig lys, så Mara og Jesse valgte en pulverblå lakk på veggene for å etterligne refleksjonen av en blå himmel. Under føttene introduserer et hektet bomullsteppe et abstrakt mønster, mens faux-bambusbenken og forvitret brystet holder glamouren til lakkerte vegger fra å føle seg for over toppen.

Denne fronthallen i Florida gjør et flott førsteinntrykk. “Det ønskede målet her er rom som er urbane og sofistikerte, men likevel komfortable og imøtekommende også,” sier Jesse. Antikke oushaks gir innbydende varme til rommet og et par fikentrær er et friskt pust. Nautisk tilbehør tilfører personlighet, og tilbyr et subtilt nikk til kystlivet i dette kysthjemmet.

I dette biblioteket viser en panelet bokhylle klientens samling av antikke ekspedisjonstidsskrifter og reiseskildringer. “Å henge et fint fint maleri foran bøkene gir bare et snev av irreverens,” sier Jesse. Stripete møbeltrekk og varme tre -aksenter kompletterer bibliotekets tradisjonelle følelse.

På denne ovenpå landingen er et stort maleri av Hugo Guinness en frisk kontrast i størrelse til den lille svenske CHest av skuffer. “Uventede valg i skala, materiale eller plassering, en vågal bruk av dristig farge eller finish, kan arrestere øyet og stoppetid,” sier Mara.

I denne spisesalen lar en flytende peismur malt i en mørk fargetone kunstverk og sunburst speil skinne, mens de føler seg subtilt moderne. ”I vår versjon av Modern er silhuettene sterke. Det er en generell dristighet og grafisk klarhet i hvert av rommets elementer og til innredningen av rommet som helhet, forklarer Mara.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *